Кои сме ние Site in Български Site in English

Кои сме ние

Индивидуалният подход на ADA Group комбинира вашите бизнес нужди и нашата експертиза за проектиране, производствено изпълнение и логистично обслужване в различни сфери на рекламния дизайн. Вие решавате от какво имате нужда, а ние се грижим, за да бъде изпълнено по най-добрия и функционален начин.
Опитът ни от над 10 години в страната и цяла Европа ни дава сигурност, че можем да гарантираме най-добри условия и изпълнение на всяка задача.
Разполагаме със собствен производствен цех, складови помещения и печатни съоръжения. В допълнение с това, благодарение на налагането на най-високи стандарти на професионализъм, наши партньори са едни от най-големите имена в бранша. Следователно за нас няма невъзможна задача, прекалено амбициозна или незначителна такава. Нашата визия е, че всеки клиент се третира с еднакво отношение и се отделя абсолютно нужното внимание с оглед на детайла, така че да реализираме всеки проект по най-добрия начин.
Ако искате изпълнението на един проект от А до Я, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим как можем да сме ви полезни!